Skip to main content

Deelnemen

Landbouwer uit de omgeving van Antwerpen?

Druk in de weer om nieuwe afzetmarkten te vinden, diensten te verbreden, je bedrijf te vernieuwen,…? Geen evidentie als je de klok rond klaar moet staan voor je dieren en gewassen. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben we immers de A-ploeg opgericht. De stad Antwerpen bruist van ondernemerszin. Op een steenworp afstand vind je heel wat knappe koppen die maar al te graag met een frisse blik en veel goesting de handen met jou in elkaar willen slaan.

Als landbouwer kan je deelnemen indien je:

boert in de onmiddellijke omgeving van Antwerpen;

op zoek bent naar samenwerking, kennis, inspiratie,….

Foto: Proviant

Ondernemer uit stad Antwerpen?

Rond Antwerpen produceren honderden landbouwers prachtige, lokale producten, van knapperige sla tot romige dessertjes. Maar de juiste match vinden en duurzame samenwerkingen opzetten om jouw horecazaak, cateringbedrijf of winkel naar een hoger niveau te tillen is niet gemakkelijk. Daar kunnen wij je bij helpen. De A-ploeg is een sterk team van innovatieve boeren en ondernemers (zoals jij) die de handen in elkaar slaan om lokale landbouwbedrijven naar de stad te brengen.

Als ondernemer kan je deelnemen indien je:

woont en/of onderneemt in stad Antwerpen;

geïnteresseerd bent in de landbouwsector;

van gedachten wil wisselen of samen wil werken met onze landbouwers.

Kom bij de A-ploeg!

Deel uitmaken van de A-ploeg kan op verschillende manieren. Jij kiest zelf hoe ver je wil gaan. Klik op de blokken voor meer info.
Vergroot je netwerk!

Vergezel onze Facebookgroep

Daar leer je gelijkgestemde boeren en ondernemers kennen, wissel je ideeën uit en blijf je op de hoogte van het project A-ploeg.

Ben je op zoek naar specifieke diensten of producten? Plaats dan zeker een oproep in de groep. Vraag en aanbod vinden elkaar probleemloos in deze digitale ontmoetingsruimte, al dan niet met een zetje van onze matchmakers.

Aan de slag

Werk mee aan één van onze projecten

Het voorbije jaar selecteerden we drie opportuniteiten waarmee landbouwers uit de omgeving van Antwerpen hun producten op een vernieuwende manier kunnen vermarkten. Binnen die drie projecten gaan we nu intensiever aan de slag: we zetten de ideeën van onze boeren en ondernemers om in realiteit en brengen samen lokale landbouwproducten tot in het hart van ’t Stad.

Meer info of deelnemen?

Vul dan deze gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je ons, onze boeren en ondernemers alvast leren kennen? Haast je dan naar onze Facebookgroep.

    Ik ben landbouwer en op zoek naar een match.Ik ben ondernemer en op zoek naar een match.