Deelnemen

Landbouwer uit de omgeving van Antwerpen?

Druk in de weer om nieuwe afzetmarkten te vinden, diensten te verbreden, je bedrijf te vernieuwen,…? Geen evidentie als je de klok rond klaar moet staan voor je dieren en gewassen. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben we immers de A-ploeg opgericht. De stad Antwerpen bruist van ondernemerszin. Op een steenworp afstand vind je heel wat knappe koppen die maar al te graag met een frisse blik en veel goesting de handen met jou in elkaar willen slaan.

Als landbouwer kan je deelnemen indien je:

boert in de onmiddellijke omgeving van Antwerpen;

op zoek bent naar samenwerking, kennis, inspiratie,….

Foto: Proviant

Ondernemer uit stad Antwerpen?

Misschien kan jij de ervaring, vaardigheden, producten of zelfs accommodatie van een landbouwer in de buurt wel goed gebruiken. Wie weet heb jij onze boeren zelf iets te bieden waar ze hun bedrijf mee kunnen versterken. Of heb je nog geen concrete ideeën maar wil je wel eens kennismaken en van gedachten wisselen met innovatieve agrariërs?
Sluit je dan aan bij de A-ploeg, een sterk team gedreven door kennisuitwisseling en samenwerking.

Als ondernemer kan je deelnemen indien je:

woont en/of onderneemt in stad Antwerpen;

geïnteresseerd bent in de landbouwsector;

van gedachten wil wisselen of samen wil werken met onze landbouwers.

Kom bij de A-ploeg!

Van een goed gesprek tot een actief innovatietraject: deel uitmaken van de A-ploeg kan op verschillende manieren. Jij kiest zelf hoe ver je wil gaan. Klik op de blokken voor meer info.
Vergroot je netwerk!

Vergezel onze Facebookgroep

Daar leer je gelijkgestemde boeren en ondernemers kennen, wissel je ideeën uit en blijf je op de hoogte van het project A-ploeg. Op zoek naar diensten of producten? Plaats dan zeker een oproep in de groep. Vraag en aanbod vinden elkaar probleemloos in deze digitale ontmoetingsruimte, al dan niet met een zetje van onze matchmakers.

Ga voor samenwerking!

Neem deel aan een matchmaking-event

Daar stellen we boeren en ondernemers met aanvullende kennis, producten of diensten aan elkaar voor. We komen samen in kleine groepjes, om inspiratie op te doen of mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. Wees er snel bij, want vol is vol. Er zullen heel wat interessante partijen aanwezig zijn.

Aan de slag

Stap in een intensief actietraject

Daar verzamelen landbouwers de kennis en handvatten om ambities te vertalen in een uitvoerbaar plan. Tijdens vijf themadagen werken we rond innovatie, ontmoeten we inspirerende collega’s en trekken we op bedrijfsbezoek bij Food Innovators in Antwerpen. Zo komt jouw idee meteen in een stroomversnelling terecht.

Meer info of deelnemen?

Vul dan deze gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je ons, onze boeren en ondernemers alvast leren kennen? Haast je dan naar onze Facebookgroep.

    Ik ben landbouwer en op zoek naar een match.Ik ben ondernemer en op zoek naar een match.