Katja Craeghs

Greenpoint

Innovatieprocessen, opstellen van subsidiedossiers, schrijven van manifesten en visienota’s

Katja is oprichter van Greenpoint.be. Haar liefde voor design, drang naar innovatie en sterk analytisch vermogen maken van haar een ideale partner om uw organisatie te doen groeien. Als innovatie-expert helpt Katja bedrijven die een groeiproces doormaken, nieuwe verbanden leggen en van binnenuit te innoveren – dit steeds met het oog op de markt buiten. Ze kan hierbij rekenen op haar uitgebreid netwerk van experten dat zij de afgelopen twintig jaar zorgvuldig heeft uitgebouwd.

Katja gelooft daarbij sterk in co-creatie waarbij er externe creatieve experts aan dezelfde tafel gezet worden met de bedrijfsleiders en managers. Dit leidt vaak tot verrassende, innovatieve oplossingen die opnieuw groei brengen.  De wijze waarop dit gebeurt is cruciaal voor het slagen en het is net daarin waar Katja in gespecialiseerd is.

In het verleden – en nog steeds – hielp Katja verschillende organisaties en overheidsinstanties bij het opstellen van manifesten, visienota’s en subsidiedossiers, en het succesvol realiseren van innovatieprojecten. Zowel haar netwerk alsook haar kennis over subsidies deelt ze graag met kmo’s en ambitieuze solo-ondernemers zodat zij kunnen uitgroeien tot het bedrijf waar zij van dromen.