Linda en Marc experimenteerden in 2012 voor het eerst met het telen van saffraan. Na een succesvolle oogst, verdiepten ze zich verder in de teelt en verwerking van deze specerij. Hun fascinatie voor het product steeg gaandeweg en zorgde ervoor dat ze hun 1 hectare aan grond verder uitbreidden: de eerste Vlaamse saffraanboerderij was geboren.
Naast het telen en aanbieden van pure saffraan, ontwikkelden Linda en Marc ondertussen ook tal van producten gebaseerd op saffraan: van saffrocaat, SFFRNcello en SFFRN dry gin tot “de Rode van Morkhoven” en ook saffraansiroop. Hun producten worden geapprecieerd door verschillende bekende koks zoals Seppe Nobels en Wouter Keersmaeckers (De Schone van Boskoop) en reisde reeds mee op buitenlandse reizen en missies.
Alle producten zijn verkrijgbaar in hun webshop, eigen winkeltje en via tal van lokale korte keten-initiatieven. Daarnaast bieden ze ook rondleidingen en veldbezoeken aan en kan je verblijven in hun gezellige B&B.