De Meirhoeve

Sander en Ruth

Hoogstraten
Kazen en zuivelproducten
Antwerpse afzetmogelijkheden voor kazen en zuivelproducten

In 2009 leerde boerendochter Ruth, Sander kennen. Naast dierenverzorging was het maken van ambachtelijke producten één van haar grootste passies. En al snel werd duidelijk dat Sander die interesse met haar deelde. Niet veel later werkte hij dan ook al mee op de boerderij.

In het begin van hun carrière experimenteerden ze vooral met de zelfverwerking van verse melk, kaas en andere zuivelproducten. De bereidingen vielen meteen al erg in de smaak bij familie en vrienden. Maar al snel begon de vraag naar hun lekkere zelfgemaakte producten hun kennissenkring te overstijgen. Daarom besloten Ruth en Sander in 2014 naast een kaas-en zuivelmakerij ook een winkel te starten.

80 melkkoeien die genieten van grote weides en comfortabele stallen, zorgen voor de dagelijkse hoeveelheid melk. En 50 stuks jongvee staan op hun buurt te wachten om De Meirhoeve in de toekomst van melk te voorzien.

Bij De Meirhoeve kan je terecht voor een verassend aanbod. Ruth en Sander verkopen niet alleen kaas of zuivelproducten, maar ook kaasplanken, dessertbuffetten en geschenkmanden. Allemaal bereid met natuurlijke grondstoffen natuurlijk.